Udvardy Sándor üzente 13 éve

Kedves Melinda!

Szívesen megismernénk a véleményed ezekkel kapcsolatban.
Megosztod velünk?

Válasz

androméden üzente 13 éve

na ha te ennyire profi vagy akkor meséld el mi lesz a korszakváltáskor..

amúgy ez a fenti cikkben v a fórumban hol láttál erről szóló találgatást?

Válasz

Arelich Thoth Vomalites üzente 13 éve

Gyerekek! majd meglátjátok mi lessz korszakváltáskor ne találgassatok addig is jó elmélkedést a smaragtáblákon Burntntonél meg próbáljatok olvasni a sorok között sokban tévedett de sok igazság is van benne.

Üdv Íbisz Madár

Válasz

Udvardy Sándor üzente 13 éve

Az eltévelyedéstől a mesterek óvták a lelket.
Legfőképp a belső mester.

Válasz

androméden üzente 13 éve

jó nem talán - biztosan, mert akkor a 20as években sem írhatta meg ezt túl konkrétan, mert hülyének nézték volna nyugaton..

Válasz

Udvardy Sándor üzente 13 éve

Talán...

Válasz

androméden üzente 13 éve

talán itt Brunton már nem akart túl konkrét lenni, ahhoz hogy ezek az ősi technológiák működhessenek, ténylegesen szükség van a megvilágosodáshoz..pontosan a gizai piramisok működtetéséhez szükség van a spirituális "hatalom"-ra mely uralkodni tud a materiális testen, és pl megóvja a használóját az eltévedéstől is..

továbbá ha az ember megvilágosodik betekinthet az Akashába, melyből gyakorlatilag azt olvas ki amire éppen szüksége van, technológia leírásokat, kozmikus utazásokhoz, civilizáció teremtéshez, fejlesztéshez, stb..

Válasz

Udvardy Sándor üzente 13 éve

Minden erre az önmegismerésre, önfelismerésre irányul, hogy emlékeztessen, felébresszen...

Így a piramisok rendeltetése is ezt a célt szolgálná:
"-Fiam, - hallatszott halkan a főpap hangja - nem fontos, valyon felfedezed-e az ajtót, vagy sem. Igyekezz megtalálni azt a titkos folyósót, amely saját lelked titkos kamrájába vezet és akkor rá fogsz bukkanni arra, amit érdemes kutatni.
A Nagy Piramis rejtélye: a saját magad lényének rejtélye. A titkos szobák és az ősi feljegyzések mind megvannak a te saját természetes énedben. A piramis tanúlsága az, hogy az embernek befelé kell fordulnia, lényének ismeretlen középpontja felé, hogy megtalálja lelkét, mint ahogy e szentély ismeretlen mélységeibe kell leszállnia. hogy megtalálhassa annak legmélyebb titkát. ...."

Paul Brunton : Egyiptom Titkai

Válasz

Udvardy Sándor üzente 13 éve

A tudás meg van, csak a fátylak melyek ezt fedik számosak....
Minden időkben jöttek küldöttek az elveszett bárányokat haza vezetni. Voltak, vannak és lesznek beavatások, melyek, mint a fény misztériumai vezetik el az embert a magasabb tudati lehetőségek felé.
Természetesen vannak amik leírhatóak, de vannak melyeket csak szóban lehet átadni.....

Válasz

androméden üzente 13 éve

szerintem meg a tudás meg van, a fizikailag is alkalmasak vagyunk, semmi sem kell minthogy alkalmazzuk az ismereteket, persze a "tudós" uraknak még sokat kell "kutatni"...
a régi népek akikben még éltek az ismeretek és nem fedte a spirituális ismereteket ilyen jótékony homály, tették a dolgukat..tanúskodnak az ilyen szövegek, de a Piramisszövegeknek nevezett korpusz is..a mai kor sajátja h mindent félremagyaráz, meg túlbonyolít..

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

sok mindent meg kell járnunk a végső felemelkedésig........talán túl sok mindent,de ahhoz hogy bölcsebbé váljunk elengedhetetlen,hiszen ebből merítünk.............

Válasz