[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

szia vilién csak temitad jötem ide visssza puszi néktek lol:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

de ilyenek a mahasziddhi képességek közül kiválasztottak:
mahāsiddhi : “nagy varázserő” - yoga útján elérhető nyolc mágikus képesség ; a tantra-yoga eredményei ; Ezek : animā (kicsivé válás ereje), mahimā (naggyá válás ereje), laghimā (könnyűvé válás ereje (levitáció, vizenjárás)), iśatā (nehézzé válás ereje (kimozdíthatatlanság)), prākānya (töretlen akarat ereje (telepátia, clairvoyance)), prāpti (mindenhová elérés ereje (alakváltoztatás, teleportáció)), vaśítva (természet legyőzésének ereje (varázslás)), iśítva (vágyak beteljesítésének ereje (“parancsolás”)).

nem titok: 17-szer jártam odaát testestül-lelkestül, egyet ne felejts:
a te hited a saját döntésed ... azaz: azt hiszel, amit tudsz és akarsz,
az éberség Isten akarata, a szív szeretetereje Isten elfogadása és egység-tudatbani önátadás, még gyengus jellemzően, akinek mindezt írtam,
sebaj-csuhaj,
lol)))

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

mindannyiszor, ahányszor Istensugallat ért .. de ez magos fa, majd a világosság világában, addig élheted önmagad, én pedig dzsala tova,
csá -kány

Válasz

androméden üzente 13 éve

van (egy) iszlám próféta is akiről feljegyeztek hasonlókat, kairóban van nagy mecsetje neki..
te már hányszor portáltál telibe?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

mekkora sűsike agyú ?! - lol)))

Ezékiel a látomása során természetfeletti módon közlekedett is. „...esék reám ott az Úr Istennek keze. És látám, és ímé vala mintegy tűznek formája, derekának alakjától fogva lefelé tűz vala, és derekától fogva fölfelé vala mint a fényesség, mint az izzó érc. És kinyújta egy kézformát, és megragada engem fejem üstökénél fogva, és fölemelve vitt engem a lélek a föld és az ég között, és bevive engem Jeruzsálembe..." (Ezékiel könyve 8,1-3) A természetfeletti helyváltoztatás (mai fogalommal teleportálás) során a zsidó próféta több mint ezer kilométert tett meg, Babilónból Jeruzsáelmig. Hasonló - bár rövidebb - utat tett meg az újszövetségi időkben Filep evangélista is, miután a Szentlélek ereje elragadta a Gázába vezető útról a mintegy negyven kilométerre lévő Azótusba.

Válasz

androméden üzente 13 éve

teleport hol? marson vénuszon földön?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

van teleport és van térugrantós rezgőhelyek,
a tér nem lineáris, sem lunáris, de soláris és spirális időterek futtatása zajlik benne, ezeken a fotonok hullámszörföznek ... lol)))

Válasz

androméden üzente 13 éve

aszongyagya h:
"Az istenek (földre szállt űrhajósok) orvosi tudása hatalmas volt, messze meghaladta a mi mostani szintünket. Mindent tudtak a genetikáról, az ember energiarenedszereiről, igaz a tudás egy részét itteni kb. 450.000 éves tartózkodásuk alatt kísérletezték ki."

ehhez pont 450e év kellett a hájtek cuccal rendelkező űrhajósoknak nem?

Válasz

androméden üzente 13 éve

már aszittem szumír szakra jártál..:)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

a lélek gyógyultsága kihat a bio-kémiai ruhánkra is, minden előző életben felhalmozott élmény- és infótára ama fénytestünk, de mindettől függetlenül, a "beszélő fény krónikában" a sumírok hunok voltak, bár jelentésük más, ám a Napra utalnak: az áradó szem és a lélek hona maga a Nap - lol)))
jó éjt!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

A gyógyítással foglalkozó régészeti leletek érdekes mód csak i.e. 2.ooo-1.ooo környékéről maradtak fenn. A régebbiek közül már csak kettőt találtak meg.

Ennek egyik lehetséges magyarázata, ahogy egy teljesen független leírás elmagyarázza i.e. 5.ooo-3.ooo között az Istenek gyógyítottak inkább, vagy az általuk kiképzett személyek. Azonban az emberiség létszáma drasztikusan emelkedett ezért orvosokat, nővéreket képeztek, ezek tankönyvei, leírásai maradtak csak fenn agyagcserepeken és pecséthengereken. A leírások konkrétan leírják a készítményeket, azok alkalmazási módját és körülményeit, így a legegyszerűbb vízben vagy olajban oldódó portól, a legbonyolultabb műtétek után alkalmazandó kezelésekig. Vannak a leletek között műtéti leírások is részletesen, kezdve az érintett testrész fertőtlenítésével egészen a kötözésig illetve gyógyhatású készítmények alkalmazásáig. Kiderült hogy a sumér gyógyítás természetbarát volt, a regeneráción alapult, a gyógykészítmények előállításánál a természethez fordultak, mindezt hatalmas biológiai és ásványi anyag ismerettel.

Válasz