Udvardy Sándor üzente 12 éve

Köszönöm a válaszod.

Válasz

Budai Sándor üzente 12 éve

Nekem Mária a mennyei édesanyánk áldotta meg az egyik kezem.Már több mint tíz éve.Nekem a koronacsakrán keresztül,de a tenyér csakránál érzem az intenzitás nagyságát.ez változó és az egyén energiaszintjétől függ.Használom mindenre:tértisztítás,étel ,ital tisztítás,gyógyításnál közben, stb. Az egyik legtisztább energia!!!!!!!!!Köszönöm az érdeklődésed ! üdv. Sanyi

Válasz

Udvardy Sándor üzente 12 éve

Természetesen nem a saját energiánk az amely szentelő, hanem az az Isteni világosságerő.
Tapasztalatom szerint ezek a koronacsakrán keresztül érintenek meg bennünket.... Vagy a szívszentélyen át....

Sándor: Neked milyen tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban?

Válasz

Udvardy Sándor üzente 12 éve

A kezeinken keresztül áramoltatott energia nem csupán gyógyításra használható, mint a Reikiben, vagy Pránanadiban, hanem a víz megáldására is. Igazad van Sándor. Köszönet és hála. :)

Válasz

Budai Sándor üzente 12 éve

Az isteni kegyelem kiáradása,ha megkapod a kegyelmet és mint közvetítő rajtad keresztül árad ki az isteni fény,Isten szeretete.Ezek nagyon tiszta energiák.Ezek kegyelmek.

Válasz

Budai Sándor üzente 12 éve

Tegyél 2 pohár vizet magad elé. az 1-iket áld meg.A különbség érezhető.Úgy hőmérsékletben,mint ízben.A szentelt vagy áldott víz édeskés és melegebb lesz.Az ételnek megváltozik az íze,sőt minden más lesz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Azzal a színnel világítsd meg a vizet amit érzel hogy szereted és aznap szükséged van rá..............Tudod a fogorvosnál is van ilyen megkérdezik milyen színt szeretsz és azzal kezelik a fogadat ..........mert akkor gyógyít igazán mivel felveszi a szervezet a rezgéseit..........nem rossz gondolat ha van hozzá izzó mehet a játék:))))))))))

Válasz

Udvardy Sándor üzente 12 éve

Hát úgy túnik így van....
Mind spirituális, mind tudományos bizonyítékok alátámasztják.

Válasz

Udvardy Sándor üzente 12 éve

Írj magadnak egészséget, szeretetet, mindazt amire tested lelked vágyik-
Kívánom, hogy hasznodra legyen. :)

Válasz

Udvardy Sándor üzente 12 éve

És ha fénnyel sugározzuk be a vizet???? :)))

Válasz

Marth Marianna üzente 12 éve

Nagyon érdekes,de bizonyára így van,ha ezt már bebizonyították.

Válasz

Mihalik Jánosné üzente 12 éve

nAGYON ÉRDEKES, MEGPRÓBÁLOM ÉN IS,ÉS HA NEKEM IS SIKERÜL, AKKOR NAGYON BOLDOG LESZEK ÉS MÁSOKNAK IS AJÁNLANI FOGOM.
KÖSZÖNÖM!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A fényből "táplálkozó" növénytől,növényektől meg egyenesen szárnyra kapunk:)))

Válasz

Udvardy Sándor üzente 12 éve

Egyet értek Veled Szilvi.
A szerettel készített étel biztos ízre is jobb, mert rezgésileg minden jó fűszert bele tesz az ki így készíti az ételt. A legjobb fűszer a szeretet.:)))
Az étel elkészítésében nagyon fontos, hogy csak a szeretetet főzzük bele az ételbe.

Válasz

Udvardy Sándor üzente 12 éve

Nagyon jó gondolat ehhez a cikkhez az étel megáldása, amit mondasz Szilvi. :)
Igen . Nem véletlenul áldják meg akár a Krishna hívők, akár a keresztények az ételt, amit elfogyasztanak egy közösségben, mely lehet egy család, de akár egy vallás közösségi étkezés.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

http://youtu.be/9-VOSuXe-ps

"A szeretet ajándéka" ~ Deepak Chopra

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Ez nagyon jó ez az írás!Mivel túlnyomó részből mi is vízből állunk,nagyon fontos hogy milyen programozású élelmiszert és folyadékot viszünk be a szervezetünkbe..........az információk hamarosan gondolati síkon is jelentkeznek,ezért nem javallott például boldogtalan le-ölt állatok húsát bevinni a szervezetbe,mert nagyon hamar mi is úgy kezdünk viselkedni,mint az az elszomorodott állat akit ölni visznek,ezek ma már tények.......nagyon sokan házilag gyúrják és sütik már a kenyeret ami a család asztalára kerül mert ez egy nagy felelőssége az asszonyoknak,vagy a családfenntartóknak ,hogy mivel eteti és itatja a családtagjait.
Egy kellemes zene hullámai,egy jó kis programozott víz~jó minőségű....mert az sem mindegy hogy az a víz milyen./mondjuk ne csapvíz legyen!/
Rengeteg növény és Gyümölcs........ha ezeket bevisszük.. akkor el fogunk csodálkozni hogy mennyire harmonikusan mozgunk a világban a természetben,az egységben........

Jó programozást,Úgy a vízhez,mint az élelmiszer meg áldásához.........



(Ha mi csináljuk a kenyeret a szeretetünk benne van,jobban érezzük magunkat mint egy bolti kenyérkétől,amit ki tudja ki csinálta és milyen lelki állapotban..........És talán ezért vagyunk jobban ha egy szeretet személy főz nekünk,vagy mi magunk készítjük el élelmiszerünket..................)

Válasz