Budai Sándor üzente 12 éve

::)))))))))))))))))))))))))))))))

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ez teljesen igy van!Nehany perce pont ilyen gondolatokat irtam az Alomfejtoknel.Idezem:
"Minden jo,amit teszek,az Istentol van.Az O szeretete koltozott belem,amikor jot tettem.Igy jo cselekedeteim nem az enyemek,hanem aze,aki inditott azokra.Isten-vegelszamolasakor nem kivancsi az en"jocselekedeteimre",melyek erdekekert szulettek,hanem az onzetlen szeretet tetteire,amelyek az O indittatasara szulettek."

Válasz

Budai Sándor üzente 12 éve

Jézus azt mondta,hogy az Atya ő benne és ő az Atyában!!!!!!Istentől áradó szeretet csak akkor tud megnyilvánulni,ha engedjük,hogy Ő munkálkodjék bennünk.

Válasz

Budai Sándor üzente 12 éve

Na most aztán nem tudom ,hogy most mi van ám!!!!!!!!!!Nem értek semmit és nem tudom,hogy mit lehet leírni és közre adni????????????De köszi mindenkinek.A segítés egy testvérünkön nálam tág fogalom és egyenességgel párosul.Sok dolgot az életben nem csak kölcsön lehet venni ,hanem meg lehet tapasztalni,át lehet élni.üdv mindenkinek

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Nem ertlek Zsuzsika!
Hol van ebben a klubban beketlenseg,hacsak nem a te szivedben?

Válasz

Anakin színész. Vagyok Angol sky walker üzente 12 éve

uram is mi lett ebből klub ovda ovodba juj erzed hajam hagyot békén vilit néketek leg baja :( sádornak igazta is béke volt felhaborít zoli te vilselke ne hargudj tesó szép napot ebene klub béke volt kö béke volt zoli azt vége mitdenkit leöd sit meret le guac tesómat is szálj mar magadba nem te vagy ha nem masi eze ki lépek ből cso,popet gyülö ijen bekéesd embrt te zoli

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Nagyreszt egyetertek veled Sandor!
Csupan az Istentol hozzank,belenk arado szeretet tesz,tehet kepesse kimondani a megbocsajtast,es felszabadulni lelkunk sulyos terheitol.Erre tanit Krisztus.Kerlek nezd vegig a Jezus 7 sorozatat,mert errol a folyamatrol szol!

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Ju Vilinek ilyesmit irtam az Ebredokben.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Erre a dilemmamra valaszt ad a Jezus 7 hatodik eloadasa.

Válasz

Budai Sándor üzente 12 éve

Nagyon sok fájdalom és harag van benned Zoli.Ne haragudj ,de ezt érzékelem.Egy kicsit tévúton jársz,de ezen is végig kell menni,hogy a végére érj.Én annyit javasolnék,hogy a pozitív dolgokat keresd meg a történetben és alakítsd át.Meglátod a teher lekerül és "hálás leszel" ezért neki egyszer.Ez lesz ám a megbocsájtás és ez lesz ám az ima!!!!!!!!!!!Ezek nem véletlen dolgok,mert azok meg nincsenek.Nem tudhatod,hogy leszületés előtt mibe egyeztetek meg és milyen karmikus tartozásotok van egymás felé.old fel a karmád!!De ne az elméddel!A szívközpontból bocsáss meg neki és köszönd meg!!!!!Egy filmben halottam egyszer:Soha ne szégyeld a múltad,mert az tett azzá AKI VAGY.Jó elmélkedést!!!Üdv:Sándor

Válasz

Csizmadia Éva üzente 12 éve

Bátori Zoli!

A Biblia azért íródott hogy az Ember felismerje benne hogy kicsoda. A Biblia szellemi termék azaz a jövőt leíró példa beszédek. Ha te vagy az akit Isten megpróbált, tudsz -e ebben úgy megállni hogy hűséges maradj. Ha nem engeded el a szenvedés bugyrát, akkor hogyan akarsz boldog jövőt teremteni? Mózes . Isten nem követ el olyan tetteket mint amit az Emberek megengednek maguknak. Az Ember ne játsszon Istent.Az Ember Ember, de értékes,mert Isten azokkal a vágyakkal és értékekkel ruházta fel amivel boldog jövőt képes építeni. Jézust is megkísértette a gonosz gondolat, de nem hagyott teret neki. Ugyan ki nem találkozik élete során többször is vele?
És a gyengék belebetegszenek, és lehet hogy ebbe belehalnak, de aki szeretetéből építkezik az teremteni képes a boldog jövőjét.
Amit az érdek munkál az rossz út, és hiába való.
Az ami a saját erődből épül szeretetté az a követendő. A szeretethez nem kell erotika . A szeretet mélységes ereje nagyobb annál mint amit a test megkíván magának. A szeretet olyan életérzés amely nem veszíthető el, és benne foglaltaik a megbocsátás. A szeretet nem megkötözhető. Lehet bár kit szeretni úgy hogy nem láncolod magadhoz. Elengedve szeretni az amit Isten azért kér az Emberektől, hogy ha nem azonos a jövőképük és a közös élet csak egymás lelki nyomorúsága terhére történhetne, akkor képesek legyenek elengedni egymást.Ez azonban szeretetre való képességet feltételez, és köze nincs az ösztönökhöz.Kérlek gondold át hogy mit nem akarsz elengedni. Te a szenvedés emlékét nem akarod elengedni, pedig ez az egyetlen út ahhoz hogy ne okozz magadnak fölösleges szenvedést.

Válasz

Batori Zoli üzente 12 éve

Azert ez nem egyszeru!Nem egy megcsalasrol van szo csupan,hanem mindenrol,amiert kuzdottem 42 even keresztul.Feladtam a csalad fenntartasa kedveert tanari hivatasomat,otthagytam szulovarosom ertuk minden baratommal,testvereimmel,szuleimmel,ket kezemmel epitett hatalmas hazam el kellett kotyavetyelni,s miutan ejt nappalla teve dolgoztam ertuk,elhagyott,mert nem maradt idom romantikat adni neki.Elveszitettem gyermekeimet,egyhazamat,ami az eletem resze volt,el kellett hagyni hazamat,s ki kellett vandorolnom,hogy foldofutokent megelni is tudjak,es gyermekeim fenntartasat is fizethessem.Mindent elveszitettem!.....Mindezt bocsassam meg,es vessem a feledes tengerebe?......Megszakad a szivem!.....Krisztus letette istenseget,s emberkent hagyta megfesziteni magat.(Vegulis en ember maradhattam,es eletem is megmaradt,bar akkor majdnem eldobtam!).....Ha O ennyit tett ertem,ennekem is oda kell adnom,amim van!.....Ooooooo!.....De nehez megbocsajtani,es mindent elfelejteni!

Válasz